logotype
image1 image2 image3

Why Think Tanks Matter Forum. The Future of Think Tanks and Policy Advice

În 30 ianuarie 2020 a avut loc lansarea Raportului – Global Go To Think Tank Index 2019 în cadrul forumului Why Think Tanks Matter. The Future of Think Tanks and Policy Advice, organizat la București de Asociația Națională Administrația. Lansarea raportului a avut loc în 130 de orașe din 85 de țări. Evenimentele s-au desfășurat sub egida Think Tanks and Civil Societies Program al Universității din Pennsylvania.

 

 

 

Why Think Tanks Matter?

În 30 ianuarie 2018 va avea loc lansarea Raportului – Global Go To Think Tank Index 2017 în cadrul conferințelor Why Think Tanks Matter organizate la nivel global de un număr de 160 de think-tank-uri în peste 100 de orașe. Evenimentele se vor desfășura sub egida Think Tanks and Civil Societies Program al Universității din Pennsylvania.

 

 În contexul creșterii rolului think-tank-urilor în elaborarea de politici publice pentru prosperitate, securitate și promovarea valorilor,  Asociația Națională Administrația organizeaza sesiunea de dezbateri De ce Think Tank-urile contează*- Why Think Tanks Matter.

Agenda evenimentului

 

 

Cum devii membru

In aceasta asociatie este binevenit orice fost sau actual functionar public sau angajat in sectorul public, care are experienta in domeniu si care impartaseste viziunea noastra.

12 Pledoarie pentru Statut

Prin documentul de pozitie 12 Pledoarie pentru Statut, Asociatia Nationala Administratia continua demersurile sustinere a profesionalizarii functiei publice si de definire a unui statut al functionarului public adecvat.

Despre noi

Suntem oameni cu experienta in politici publice si administratie publica, determinati sa imbunatateasca felul
in care bunurile si serviciile publice sunt livrate cetateanului in particular, si societatii romanesti in general.

Ce ne dorim sa realizam

Pentru administratia publica

Eficienta si eficacitate:

STANDARDE clare si transparente pentru cariera functionarilor publici, remunerare decenta si RESPECT DE SINE, creand astfel un corp al functionarilor publici care isi doreste:

  • pregatire si educatie continua bazata pe nevoi reale;
  • promovarea spiritului de apartenenta la corpul functionarilor publici.
Pentru societate

Parteneriat solid intre cetateni si functionari publici prin:
  • reducerea barierelor birocratice dintre cetateni si administratia publica;
  • imbunatatirea standardelor morale generale;
  • cresterea vizibilitatii problematicilor legate de administratia publica.

 


 

 

More Articles...

  1. Contact
  2. Proiecte